fu'a

tala fou

Aisea e fa'apipi'i ai se Pule Valve Smart i luga o se fa'a'aisa kesi?

O le saogalemu o le kesi e taua tele i so'o se si'osi'omaga e fa'aogaina ai fagu kesi, pe i totonu o se fale, fale'aiga po'o isi nofoaga fa'apisinisi. O le fa'apipi'iina o masini fa'amalo atamai i luga o kesi kesi ose fa'atonuga ma le taua o le saogalemu. O lenei masini o se masini saogalemu taua, aemaise lava pe a faʻaaogaina i se faʻailo kesi leak. Ua mamanuina le pule o le valve atamai e tapuni otometi alatoto kesi i le tulaga o se gase kesi, maua ai se fofo saogalemu ma lelei mo tane kesi tetele ma laiti.

Le Pule Valve Smartose masini saogalemu maualuga ua fuafuaina faapitoa mo le faaaogaina i faailoilo gase kesi. A iloa loa e le fa'ailo kesi se gase kesi, o le a vave ma otometi lava ona tapuni e le fa'atonu alavai atamai le alavai tane kesi ina ia taofia atili ai le gase. O lenei tali vave e taua tele e aloese ai mai faʻalavelave faʻafuaseʻi ma faʻamautinoa le saogalemu o le siosiomaga o loʻo siomia ai. O le masini ua mamanuina ina ia fetuutuunai ma e mafai ona faʻaaogaina i ituaiga eseese o tane kesi, ma avea ai ma fofo saogalemu ma faʻatuatuaina mo le tele o talosaga.

Pule Valve atamai
fa'ato'a fa'agogo kesi

O se tasi o faʻamanuiaga autu o le faʻaogaina o valve atamai o le faigofie lea o le faʻaogaina ma le faʻapipiʻiina. Ua mamanuina ina ia fetaui i le va o le tane kesi ma le alatoto e faʻaitiitia ai le mamafa, ma avea ai ma se faʻaopoopoga faigofie ma aoga i soʻo se faʻapipiʻi kesi kesi. O le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi pito i luma e faʻafaigofie ai le toe setiina o le valve polo ma faʻamautinoa le faʻaogaina o le masini ma faigofie ona faʻaogaina. E le gata i lea, o se feso'ota'iga uaea i le fa'ailo kesi e fa'amautinoa ai le tu'ufa'atasiga lelei ma feso'ota'iga fa'alagolago i le va o masini e lua. O le mea lea ua avea ai le pule o le valve atamai o se fofo saogalemu lelei mo fale, faleaiga ma isi siosiomaga e faʻaogaina ai kesi kesi.

I se aotelega, o le fa'apipi'iina o se masini fa'atonutonu valve atamai i luga o lau fagu kesi, ose fua taua tele lea o le saogalemu e mafai ona e maua ai le to'afilemu o lou mafaufau ma puipuia ai le tafe kesi. A fa'aoga fa'atasi ma se fa'ailo kesi, e fa'atino e le fa'atonutonu valve atamai ose masini fa'atuatuaina ma lelei mo le saogalemu e tapuni otometi ai va'a kesi pe a tupu se kesi. O lona faigofie o le faʻapipiʻiina, fetuutuunai i le tele o tane tane ma le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o se fofo saogalemu mo le tele o talosaga. E ala i le teu fa'afaigaluegaina i totonu o se masini fa'atonutonu valve atamai, e mafai ona e faia ni laasaga fa'atino e fa'amautinoa ai le saogalemu o le si'osi'omaga ma puipuia ai fa'alavelave fa'alavelave fa'alavelave.


Taimi meli: Apr-17-2024